16 d’oct. 2013

Concert de música en valencià a la Fira de Tots Sants!!

Per fi han pogut ser tancats els concert de música en valencià que actuarem a la Fira de Tots Sants de Cocentaina 2013!!! Després de molts canvis, fer i desfer, degut a la falta de pressupost, finalment tres grups de la zona ens solidaritzem amb la festa de la Fira i actuarem el dia d'obertura de l'espai Fira i Festa, 31 d'octubre, a partir de les 22:30h!! Informar també que l'entrada serà gratuïta.
Els grups serem tres, i actuarem en aquest ordre:
BADOK-KARRASKA'L-PERIFÈRICS

Per a nosaltres és un gran plaer participar en la Fira, i un gran privilegi poder actuar davant el poble contestà i els visitants d'aquesta gran festa. És un moment molt emotiu el veure l'ambient que hi ha des de l'escenari. També donem les gràcies als grups que tocaran amb nosaltres en aquest dia, a Badok i Karraska'l, que malgrat les dificultats i els canvis d'ultim hora, s'han oferit a posar el seu granet d'arena per a que siga una nit memorable.

Vos esperem a tots! Sempre lluitant, sempre endavant!!
Ací teniu el cartell del dia 31 i el cartell amb tots els actes que es realitzaran en l'espai Fira i Festa durant els dies 31, 1, 2 i 3!!Per anar fent goleta, vos deixem un vídeo gravat fa dos anys quan actuarem també a la Fira!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada