4 de nov. 2013

Un concert de Fira IMPRESSIONANT!!

El passat dia 31 d'octubre vam tocar en el que va ser l'inici de l'espai Fira i Festa 2013, en una nit de música en valencià, amb un cartell de primera, junt a Badok i Karraska'l, amb els que vam compartir escenari i amb els que vam gaudir bona cosa de la seua companyia i amistat. Tots dos van estar increïbles, gràcies per ajudar-nos a realitzar aquesta nit màgica, i esperem que ens tornem a veure als escenaris!
Per la nostra part, aquest concert era més emotiu si cal perquè tocàvem a la nostra terra, a Cocentaina, en una data especial, l'inici de la nostra volguda Fira de Tots Sants. Repetim experiència, una experiència inolvidable que cadascú dels que vam participar guardarem per sempre. Donar les gràcies també a les nombroses col·laboracions que ens van ajudar a fer aquest concert encara més especial, i a fer una posada en escena com cal. Moltíssimes gràcies, per tant, a Mario García Herrero, David Payà Sanchis, Andrés Palací Moncunill, Carlos Sanchis Sanchis, Ester Sánchez, Noèlia Sanvíctor, Adrià Martí, Vicent Agulló i Ximo Belda! Sense vosaltres no seria el mateix!!
I com no, donar les gràcies a la gent que, a pesar de ser un dia que coincidia amb els sopars de quinta, festes de Halloween i coses vàries, vau estar ahí donant suport a la nostra música de principi a fi dels concerts, ballant, cridant i sentint cada cançó amb nosaltres. Cal dir que va ser possiblement els concerts on més gent hi havia de tota la Fira (sense comptar la discomòbil) i això ens ompli d'una gran satisfacció i alegria inimaginables. Per tot això, gràcies. Esperem que no siga l'últim any que actuem a la nostra Fira!!
Sempre lluitant, sempre endavant!!
Sou molt grans gent!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada