Concerts


-31 Octubre
Per fi han pogut ser tancats els concert de música en valencià que actuarem a la Fira de Tots Sants de Cocentaina 2013!!! Després de molts canvis, fer i desfer, degut a la falta de pressupost, finalment tres grups de la zona ens solidaritzem amb la festa de la Fira i actuarem el dia d'obertura de l'espai Fira i Festa, 31 d'octubre, a partir de les 22:30h!! Informar també que l'entrada serà gratuïta.
Els grups serem tres, i actuarem en aquest ordre:
BADOK-KARRASKA'L-PERIFÈRICS

Per a nosaltres és un gran plaer participar en la Fira, i un gran privilegi poder actuar davant el poble contestà i els visitants d'aquesta gran festa. És un moment molt emotiu el veure l'ambient que hi ha des de l'escenari. També donem les gràcies als grups que tocaran amb nosaltres en aquest dia, a Badok i Karraska'l, que malgrat les dificultats i els canvis d'ultim hora, s'han oferit a posar el seu granet d'arena per a que siga una nit memorable.


Vos esperem a tots! Sempre lluitant, sempre endavant!!


-14 Setembre
Concert acústic al Pa Torrat de Muro el dissabte 14 de Setembre, que pertany a la presentació del disc. Serà sobre les 23h. Vos esperem!!!


-19 Juliol

Concert al pub "Dorado" d'Alcoi el proper divendres dia 19 de Juliol, en el que participarem tant Perifèrics, com Smoking Soul's i Karra-ska'l. A partir de les 23:30 aproximadament començarem els concerts. Els grups que participem vos esperem, de segur que serà una nit increïble.
Sempre lluitant!!!

2 comentaris:

  1. Assistiré als dos sou molt bons! Teniu molt de futur!

    ResponElimina
  2. Desde ací animar a la gent a qe vaja al concert del wolfest, és un concert qe pot donar molta eixida als grups que toquen, i sense dubte la festa està garantitzada!!!

    ResponElimina