Concerts ja realitzats

-31 Octubre
El passat dia 31 d'octubre vam tocar en el que va ser l'inici de l'espai Fira i Festa 2013, en una nit de música en valencià, amb un cartell de primera, junt a Badok i Karraska'l, amb els que vam compartir escenari i amb els que vam gaudir bona cosa de la seua companyia i amistat. Tots dos van estar increïbles, gràcies per ajudar-nos a realitzar aquesta nit màgica, i esperem que ens tornem a veure als escenaris!
Per la nostra part, aquest concert era més emotiu si cal perquè tocàvem a la nostra terra, a Cocentaina, en una data especial, l'inici de la nostra volguda Fira de Tots Sants. Repetim experiència, una experiència inolvidable que cadascú dels que vam participar guardarem per sempre. Donar les gràcies també a les nombroses col·laboracions que ens van ajudar a fer aquest concert encara més especial, i a fer una posada en escena com cal. Moltíssimes gràcies, per tant, a Mario García Herrero, David Payà Sanchis, Andrés Palací Moncunill, Carlos Sanchis Sanchis, Ester Sánchez, Noèlia Sanvíctor, Adrià Martí, Vicent Agulló i Ximo Belda! Sense vosaltres no seria el mateix!!
I com no, donar les gràcies a la gent que, a pesar de ser un dia que coincidia amb els sopars de quinta, festes de Halloween i coses vàries, vau estar ahí donant suport a la nostra música de principi a fi dels concerts, ballant, cridant i sentint cada cançó amb nosaltres. Cal dir que va ser possiblement els concerts on més gent hi havia de tota la Fira (sense comptar la discomòbil) i això ens ompli d'una gran satisfacció i alegria inimaginables. Per tot això, gràcies. Esperem que no siga l'últim any que actuem a la nostra Fira!!
Sempre lluitant, sempre endavant!!-14 Setembre
Concert Acústic al Pub Pa Torrat de Muro, el passat dissabte, concert que pertany a la presentació del nou disc. Sempre lluitant, sempre endavant!


-19 Juliol
Concert al pub "Dorado" d'Alcoi el divendres dia 19 de Juliol, en el que participàrem tant Perifèrics, com Smoking Soul's i Karra-ska'l. Va ser una nit increïble.
Sempre lluitant!!!


-28 Juny
El dia 28 de Juny, va tenir lloc el nostre concert presentació del nostre disc Sempre lluitant, sempre endavant, un concert en format acústic, que va ser tot un triomf. El Pub Nou Festa estava de gom a gom a l'hora del concert i al final encara estava més ple. Va ser una experència única per a nosaltres, i esperem que per a vosaltres també ho fora. Donar les gràcies a tota la gent que hi va acudir a veure este moment tan important per a nosaltres, i també a tota la gent que ens va ajudar, a Berta i Vicent per eixes col·laboracions, a Pablo per fer-nos de tècnic de so, als membres del pub, a la gent que va comprar el disc... Gràcies a tots vosaltres el resultat va ser un èxit. I recordeu que estarem sempre lluitant!!
-28 Desembre
Pub TicTac de Banyeres. Cal esmenar que tocàrem junt al grup "Kaoba", un grup d'ska i reggae des d'Ontinyent, València. Han participat a diversos festivals i han sigut finalistes del rockafalles.
En resum, una nit de rock amb dos grups que pegàrem fort, això segur.
Sempre lluitant!!-22 Desembre
Perifèrics en acústic al parc comercial MYO de Gandia. El concert forma part d'una marató benèfica de donació de sang, organitzada per Tele-Safor i Ràdio Gandia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada